Login

Despre Cardys

Probabil cele mai bune servicii rent a car din Cluj

Vizitati de sute de clienti in fiecare luna pentru a inchiria masini!

Cardys Rent a Car Cluj este o companie de inchirieri auto din Cluj-Napoca ce se bazeaza pe satisfactia clientului. Principiile noastre sunt reprezentate prin onestitate si integritate personala.

Oferim clientilor nostri serviciul rent a car ca si cum ar fi familia noastra. Fie ca se afla la Aeroport sau pe o strada in centrul Clujului, Cardys Rent a Car livreaza masina la locatia clientului.

Suntem devotati sa oferim servicii rent a car de calitate si masini foarte bine intretinute.

-
Clienti multumiti
-
Masini de inchiriat
-
Locatii disponibile
-
Rezervari create

Cardys Rent a Car!

Cele mai mici detalii fac diferenta

Cea mai buna optiune sa inchiriezi masina

Cardys Rent a Car Cluj pune la dispozitie cele mai bune masini pentru calatoria dumneavoastra. Masini de inchiriat de tip SUV, Hatchback sau Station Wagon. Cu Cardys calatoria fie business sau cu familia este mai usoara, mai placuta si fara grija kilometrilor parcursi. Cu siguranta Cardys Rent a Car va gasi masina potrivita pentru o calatorie minunata!

Masini de inchiriat foarte bine intretinute

Siguranta este pe primul loc. Inainte de fiecare livrare, Cardys Rent a Car Cluj, verifica starea fiecarei masini de inchiriat sa fie impecabila. Curata si pregatita de drum indiferent de sezon. Cardys Rent a Car inlocuieste periodic masinile uzate reducand riscul de defectiuni si alte inconveniente pentru clienti.

Masini de inchiriat la preturi accesibile

Alegerea celui mai mic pret cand inchiriezi masina nu este si cea mai buna optiune. Preturile masinilor Cardys Rent a Car Cluj vor reflecta intotdeauna calitatea masinii de inchiriat cat si serviciile rent a car ireprosabile. Fara taxe de inchiriere ascunse si fara taxe de preluare si predare a masinii indiferent de locatie.

Cardys Rent a Car Cluj © 2019. All rights reserved.